Hjemmesiden du selv kan vedligeholde og udbygge
 


 

Spring på hvor du vil - med SiroccoWeb kan det lade sig gøre
 

All-in-løsninger
Ikke så megen snak - alt inklusive
All-in - Professionel hjemmeside uden de store spekulationer. Et fast månedligt beløb, hvor alt er inkluderet fra kr. 125,- pr. måned.

Læs mere >>
SiroccoWeb
... er et professionelt internetværktøj, der gør det let at opbygge og vedligeholde en hjemmeside. SiroccoWeb kan bruges af alle. Forklarende tekster på dansk og letforståelige skærmbilleder hjælper dig gennem programmet - du behøver slet ikke at have kendskab til programmering.

Er du interesseret? >>

  • Du kan få en startløsning, som er klargjort til senere udbygning. Priser fra kr. 985,-
  • Du kan få en professionel hjemmeside, som opbygges af vores grafikere. Priser fra 2.885,-
  • Du kan vælge all-in løsningen, hvor vores grafikere opbygger og vedligeholder din hjemmeside, for et fast månedligt beløb.
Uanset om du har brug for en hjemmeside der kun sjældent skal opdateres, eller den skal opdateres ofte, kan du vælge mellem at lade vores grafikere vedligeholde hjemmesiden eller selv at udføre opdateringen. Med en hjemmeside fra Haderslev Stiftsbogtrykkeri har du alle kort på hånden. Når hjemmesiden er klargjort eller opbygget kan du til enhver tid overtage og selv stå for den løbende vedligeholdelse.

Gælder det e-handel? Vi har flere løsningsmodeller og samhandelsaftale med PBS, hvor vi kan formidle betalingsløsninger med betalingskort. I samarbejde med dig fastlægger vi den grundlæggende strategi og kombinerer den med driftsikkerhed.Startløsning
Hjemmeside med virksomhedsportræt samt en kontaktformular. Siden er forberedt til senere udbygning og forsynet med søgeord og tilmeldt internettets søgemaskiner.
Hjemmesiden opbygges af vore grafikere i samarbejde med dig.
Priser fra 985,-
+ driftsomkostninger for webhotel og mailhotel kr. 69,- pr. måned.Firmaprofil
Kan bestå af f.eks. en forside, side med præsentation af virksomheden, side med præsentation af virksomhedens produktsortiment m.m. samt side med kontaktformular. Hjemmesiden opbygges af vore grafikere i samarbejde med dig.
Priser fra 2.885,-
+ driftsomkostninger for webhotel og mailhotel kr. 69,- pr. måned.Den mellemstore løsning
Har du brug for en mere fyldestgørende præsentation? Her får du løsning der dækker de flestes behov.
Hjemmesiden opbygges af vore grafikere i samarbejde med dig.
Priser fra 4.885,-
+ driftsomkostninger for webhotel og mailhotel kr. 98,- pr. måned.